fbpx

video | Nicio zi fără proteste. Partidul Şor a manifestat în faţa Guvernului: Cerem guvernării achitarea integrală a facturilor

Reprezentanții Partidul Politic „ȘOR” au ieşit din nou la protest. Aceştia s-au adunat în fața Guvernului şi a solicitat repetat guvernării să achite integral cetățenilor facturile pentru lunile de iarnă, dar şi au cerut o audiență la prim-ministrul Dorin Recean.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reprezentanții PP „ȘOR” au blocat luni, 13 martie, circulația de pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica. Vicepreşedintele formaţiunii susţine că acţiunea vine ca răspuns la „refuzul guvernării de a da curs cerinței din Rezoluția adoptată de 70.000 de cetățeni la mitingul de duminică, 12 martie”.

„Mișcarea pentru popor” a organizat duminică, 12 martie, un nou protest. Centrul Chișinăului este plin de manifestanți care cer demisia președintei Maia Sandu, a actualei guvernări, dar și achitarea facturilor pentru lunile de iarnă.Protestatarii au venit cu drapele ale Republicii Moldova și au adus lozinci critice la adresa guvernării. Aceștia se arată deranjați de sumele prezente în facturi și cer demisia guvernării Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

La protestul de duminică, 12 martie, din centrul Capitalei, au participat peste 2.100 de persoane. Poliția susține că pe parcursul întrunirii au fost înregistrate șase informații cu privire la infracțiuni și incidente, fiind documentate 77 de persoane, printre care 24 de minori.

Totodată, cele patru alerte false cu bombă din dimineața zilei de 12 martie, efectuate de aceeași persoană, au fost calificate ca acțiuni de destabilizare „în scopul implicării forțelor polițienești suplimentare și tensionării situației”.

Articole asemănătoare

Back to top button