fbpx

video | Natalia Gordienko va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2021. Filip Kirkorov a reușit să se laude pe Instagram

Comitetul de organizare a Concursului European de Cântec (etapa naţională) a decis ca Nataliei Gordienco să i se ofere şansa de a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2021. Conform rigorilor anunţate de Uniunea Europeană pentru Radio Televiziune (UERT-EBU), interpreta va prezenta o nouă piesă şi conceptul scenic în termen de până la 8 martie 2021.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unei postări făcute de artistul rus Filip Kirkorov, reprezentanta Moldovei la Eurovision, Natalia Gordienko, lucrează la noua sa reprezentanție pentru concurs alături de o echipă întreagă. Totodată, Kirkorov susține că alături de moldoveancă va merge și el la Rotterdam, unde se va desfășura ediția concursului din acest an.

„Da! Este oficial, vom reprezenta R. Moldova la Eurovision 2021 împreună cu Natalia Gordienko”, a precizat Kirkorov.

Informația a fost confirmată și de moldoveancă, care, de asemenea printr-o postare, a anunțat că este onorată să lucreze alături de echipa pe care o are, dar și să colaboreze cu Filip Kirkorov.

Totodată, nu este clar dacă Kirkorov doar o ajută pe Natalia Gordienko să își pregătească reprezentația sau chiar va și urca cu artistă pe scenă. În același timp, pe site-ul competiției, la secțiunea participanților, din partea Moldovei, Natalia Gordienko apare singură, iar piesa cu care va merge încă nu este anunțată.

Uniunea Europeană pentru Radio Televiziune şi organizatorul local din Olanda urmează să decidă până la începutul lunii februarie scenariul de organizare a concursului „Eurovision Song Contest – 2021”.
Cea de-a 65-a ediţie a Concursului European de Cântec se va desfăşura anul acesta în Rotterdam, Regatul Ţărilor de Jos, după ce reprezentantul acestei ţări Duncan Laurence a câştigat concursul din anul 2019 cu piesa „Arcadie”. Concursul din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button