fbpx

video | Ministrul Agriculturii, huiduit la Orhei. Marina Tauber îl acuză că ar fi organizat pe furiș o întâlnire de partid

Ministrul Agriculturii, Ion Perju, a mers astăzi la Orhei pentru a încerca să mituiască agricultorii cu subvenții și a-i determina să renunțe la proteste – afirmă reprezentanții Partidului ȘOR. Membrii și simpatizanții formațiunii l-au huiduit pe oficial.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conducerea raionului, în frunte cu președintele Consiliului raional Orhei – Dinu Țurcanu și primarul municipiului – Pavel Verejanu, dar și deputata de circumscripție din partea Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber au criticat faptul că autoritățile centrale ar refuza să colaboreze cu administrația locală, pentru a identifica soluții care ar soluționa problemele ale agricultorilor.

„Cum vreți să rezolvați problemele fără a colabora cu administrația publică locală?”, l-a întrebat pe ministru Dinu Țurcanu. Reprezentanții APL i-au reproșat lui Ion Perju că ar fi  încercat să organizeze întâlnirea cu un grup de agricultori fără a anunța și administrația locală.

Conducerea regiunii sugerează că întâlnirea ar fi fost organizată în așa mod din cauza că oficialului i-ar fi frică să dea ochii cu reprezentanții Partidului ȘOR. În același timp, Marina Tauber, care a cerut discuții transparente, a anunțat că formațiunea politică este gata să sprijine și să participe la protestele agricultorilor, pentru ca ei să obțină mai mult sprijin din partea statului.

La rândul lor, reprezentanții sectorului, prezenți la întrunire, au declarat că așa-numitul sprijin din partea Guvernului e doar praf în ochi. „Nu suntem cu nimic ajutați. Doar promisiuni”, a spus o participantă.

Ion Perju a ales să plece de la întrunirea la care urma să găsească soluții pentru sectorul agricol, fiind însoțit de huiduielile agricultorilor prezenți, care au scandat „rușine”.

Articole asemănătoare

Back to top button