fbpx

video | „Mama a fost telefonată și i s-a spus că risc dosar penal”. Un nou mesaj de la specialistul care a publicat imagini cu echipamentul de protecție

Angajatul de la Urgență care a publicat ieri un filmuleț și a arătat echipamentul de protecție din dotare, a lansat un nou mesaj. El a menționat că până seara specialiștilor le-au fost aduse măști calitative.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a spus în video că nimeni nu l-a amenințat. Pe de altă parte, însă, el a declarat pentru unimedia.info că mama lui ar fi fost telefonată și i s-ar fi spus că tânărul riscă dosar penal dacă nu va șterge imaginile de pe rețelele de socializare.

În noul video publicat, specialistul a precizat că este asistent medical și că nu a crezut că mesajul său va genera un astfel de efect. El a mai declarat că nu are nici o pretenție la calitatea costumelor, ci doar la celelalte elemente ale echipamentului de protecție.

Amintim că, ieri, specialistul a publicat un video în care demonstrează cum arată măștile din dotare, precizând că trebuie să poarte câte două pentru a se proteja. Ulterior, CNAMUP a venit cu o reacție și a comunicat că acestea corespund regulamentelor impuse de ANSP.

CITEȘTE ȘI:

foto | Angajații de la Urgență ne-au arătat cum se dezinfectează ochelarii de unică folosință: „Vom apela la organizațiile care protejează drepturile omului”

Articole asemănătoare

Back to top button