fbpx

video | Maia Sandu, despre o eventuală coaliție între PD și PSRM: „Să-l ia pe Șor în căruța lor”

Lidera PAS, Maia Sandu, intuiește că în următoarea perioadă PSRM și PD ar putea face coaliție pentru a crea majoritatea parlamentară. Mai mult decât atât, co-președinta Blocului ACUM spune că și PP ȘOR ar putea să li se alăture.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, Sandu refuză să se așeze la masa de negocieri cu Vlad Plahotniuc, care a menționat că formațiunea pe care o conduce este gata să ducă tratative cu partidele și independenții care trec în Parlament.

„O să-i spun să ridice toate mesajele noastre promovate până la campanie și în timpul campaniei, în care noi am spus foarte clar că nu facem niciun târg cu hoții! Am văzut foarte multe minciuni. Tipii ăștia nu se pot opri din minciuni. Să-și facă parteneriat hoții între ei. Să-l ia pe Ilan Șor în căruța lor. O să-l facă ministrul Finanțelor, că doar e cel mai potrivit pentru gașca lor de hoți”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Președinta PAS a adăugat că, după validarea mandatelor, intenționează să propună proiecte de legi care vor ține de declararea situației excepționale în sistemul organelor de drept prin care se recunoaște captivitatea judecătorilor și procurorilor, a tuturor organelor de drept și necesitatea eliberării tuturor acestor instituții prin măsuri extraordinare.

„Noi venim cu niște legi care să elibereze instituțiile statului din captivitate, legi care sunt pentru cetățeni. Și dacă mai sunt și alți oameni cu cât de puțină responsabilitate în Parlament, aceste legi o să treacă, dacă nu sunt, asta e”, a spus Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button