fbpx

video | Istoriile la pescuit ale trupei Comedy Zebra Show continuă în Piața Centrală: „Asta-i ca-n Matrița?”

Trupa de actori de la Comedy Zebra Show continuă să-și amuze fanii într-un nou episod „Istorii la Pescuit”. De această dată, personajul central este Sașa, care este delegat de prietenii săi să meargă la magazin pentru a cumpăra bere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ajuns la „Alimentara”, vânzătoarea Valea îi propune lui Sașa două bomboane, iar el este pus în fața unei alegeri dificile: bomboana roșie sau cea verde.

„Dacă guști din asta verde, ai să simți mentol în gură, dacă din asta roșie – barbaris. Alegerea îți aparține”, l-a ispitit Valea.

Sașa, deși ar fi dorit bomboane împachetate și care nu au fost atinse cu mâna, este nevoit să decidă și o alege totuși pe cea roșie.

La scurt timp după ce o înghite, personajul are o călătorie „imaginară” alături de vânzătoarea de la magazin. Prima locație este una destul de abstractă, un spațiu pe care Valea îl numește „belîi variant”. Însă după o scurtă conversație, cei doi se transpun în Piața Centrală, unde vânzătoarea are postura de ghid.

După ce le povestește prietenilor călătoria pe care a avut-o, acesta nu mai este luat în serios și este numit „fantazior”.

Articole asemănătoare

Back to top button