fbpx

video | Ion Ceban lansează Partidul Mișcarea Alternativă Națională: „Suntem pentru integrarea europeană”

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat astăzi, 23 august că-și lansează un partid politic. Edilul susține că Partidul Mișcarea Alternativă Națională este pentru „faptele făcute și contra vorbelor sterile”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mulțumesc cetățenilor pentru atunci când am fost ales primar general al Primăriei municipiului Chișinău. Timp de doi ani și 10 luni am demonstrat că orașul, cât și suburbiile pot să prospere, iar oamenii să simtă aceste schimbări. Aceste schimbări le-am realizat cu o echipă nouă la Primărie și cu suportul locuitorii orașului”, a declarat Ceban, în carul unui briefing de presă.

Potrivit lui Ceban, partidul va susține integrarea europeană, neutralitatea țării și dezvoltarea ei.

„Partidul este pentru faptele și contra vorbelor sterile, suntem pentru dezvoltarea țării, pentru renaștere și dezvoltare, pentru independența și neutralitatea Republicii Moldova, suntem pentru integrarea europeană începută mulți ani în urmă și pentru asta vom lupta și acționa”, a declarat primarul.

Ceban nu a oferit multe detalii, menționând că în prezent se lucrează la statutul și programul partidului, precum și toate aspectele tehnice privind înregistrarea formațiunii.

Amintim că, la 30 decembrie 2021, edilul capitalei a anunțat că creează un nou proiect politic Mișcarea de Alternativa Națională.

Articole asemănătoare

Back to top button