fbpx

video | Inundația de pe str. Albișoara a lăsat fără apă o parte din sectorul Centru și nu are legătură cu reparația recentă a străzii, susține municipalitatea

O parte dintre consumatorii din sectorul Centru al capitalei au rămas fără apă în robinete după ce o țeavă de la intersecția străzilor Albișoara și Vasile Alecsandri s-a spart. Totodată, inundația formată în zonă în această dimineață nu are legătură cu lucrările recente de renovare ale străzii Albișoara. Declarațiile au fost făcute de viceprimarul municipiului Chișinău, Ilie Ceban.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, o mare parte din sectorul Centru este aprovizionat cu apă potabilă din această țeavă, problema urmând a fi remediată în scurt timp de către muncitorii Apă-Canal Chișinău.

„A cedat o țeavă care aparține Apă-Canal și aprovizionează cu apă potabilă sectorul Centru. Nu are nicio legătură țeava cu reparația străzii. Țeava este din 2014. Apă-Canal a intervenit imediat, s-a sistat aprovizionarea cu apă. Structurile au fost direcționate aici, inclusiv poliția, care a sistat traficul rutier pe o porțiune. Exdrupo a intervenit. Apă-Canal va face o inventariere, astfel încât să nu mai fie prejudicii”, a declarat Ilie Ceban jurnaliștilor.

Citește și: video | Inundație la intersecția străzilor Albișoara și Alecsandri din Chișinău

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button