fbpx

video | În 10 zile vor rezolva o problemă de 12 ani: Plasticul depozitat în colectoarele care adună apa de ploaie va fi evacuat

În urma ploilor torențiale, care au luat cu asalt întreaga țară în ultimele zile, municipalitatea a început să ia măsuri pentru a preveni inundarea străzilor din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, prima acțiune a lucrătorilor a fost desfundarea colectoarelor de pe strada Ghidighici. Cantitatea enormă de nămol și plastic, depozitat aici timp de 12 ani, duce la revărsarea apei pe strada Calea Ieșilor, care este frecvent inundată în urma precipitațiilor.

Întrucât pe acest segment nu s-a intervenit mai mult de un deceniu, muncitorii vor avea nevoie de 10 zile pentru a finaliza lucrările de curățare a colectoarelor.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, primarul interimar, Ruslan Codreanu, comentează dur lipsa de intervenție în curățarea sistemului pluvial al orașului.

„Să repari ceva, ce a fost pus la pământ și înfundat cu nămol de ani de zile, ia mai mult timp și efort, decât dacă ar fi fost gestionat eficient și corect la timpul potrivit”, a scris edilul.

Articole asemănătoare

Back to top button