fbpx

video | „Eu sunt geloasă”: Vocea Ucrainei începe cu noi scene de dragoste între Tina Karol și Dan Balan. Ce surpriză îi pregătește moldoveanul ucrainencei?

Ieri a fost dat startul unui nou sezon al concursului Vocea Ucrainei. Și de această dată, unul dintre jurați este moldoveanul Dan Balan – ceea ce înseamnă că sezonul va continua să ofere scene „delicioase” de dragoste între el și cântăreața Tina Karol.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La audițiile de aseară, jurații celebrului concurs de muzică au avut parte de o voce și o „nebunie” surprinzătoare din partea unei concurente, dar și de scene de gelozie oferite de Tina, „alimentate” gesturile lui Dan față de tânăra aflată pe scenă.

„Eu sunt geloasă, Dan”, i-a declarat într-un final Tina.

Momentul a continuat cu declarații de dragoste făcute de cântărețul moldovean. Mai mult, el a dezvăluit că emoțiile trăite lângă frumoasa ucraineancă l-au inspirat să creeze un album dedicat ei și care urmează să-l lanseze în acest an.

Vezi tot momentul în videoul de mai jos.

Amintim că, recent, cei doi au cântat împreună la M1 Music Awards 2019, iar pe tot parcursul momentului nu au lipsit privirile cochete și atingerile suave. Asta după ce, cu aceeași piesă, au ajuns în atenția presei și fanilor, după ce au fost invitați în cadrul unui concurs de dans din Ucraina.

Totul, însă, a început pe parcursul precedentului sezon al show-ului Vocea Ucrainei, atunci când între Dan Balan și Tina Karol s-a înfiripat (cel mai probabil, în mod regizat) o „idilă”, fostul lider al trupei O-Zone dăruindu-i flori, jucării și dedicându-i vorbe dulci.

Citește și: video | I-a dedicat piesa lui Dan Balan și a făcut-o geloasă pe Tina Karol. Moldoveanca Katerina Begu continuă lupta pentru trofeul „Vocea Ucrainei”

Articole asemănătoare

Back to top button