fbpx

video | I-a dedicat piesa lui Dan Balan și a făcut-o geloasă pe Tina Karol. Moldoveanca Katerina Begu continuă lupta pentru trofeul „Vocea Ucrainei”

Aseară, 31 martie, s-a desfășurat o nouă etapă a show-ului „Vocea Ucrainei”, unde participanta originară din Republica Moldova, Katerina Begu, a cântat piesa „Маечки” a Zemfirei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Înainte de a ieși pe scenă, tânăra de 26 de ani a menționat că această piesă i-o dedică antrenorului ei din cadrul concursului, Dan Balan, întrucât acesta este un om special în viața sa. Declarația, repetată și pe scenă, a deranjat-o vizibil pe Tina Karol, care a criticat felul în care moldoveanca a cântat această piesă.

În context, menționăm că pe parcursul acestui sezon al show-ului, între Dan Balan și Tina Karol s-a înfiripat (cel mai probabil, în mod regizat) o „idilă”, fostul lider al trupei O-Zone dăruindu-i flori, jucării și dedicându-i vorbe dulci.

Citește și: video | Au dansat pasional și a mușcat-o de gât pe Tina Karol. Dan Balan, poreclit „Dracula” la Vocea Ucrainei

Dan Balan, însă, a apreciat felul în care Katerina a cântat respectiva piesă, menționând că și el s-a regăsit în versuri. Respectiv, Katerina merge în etapa următoare a concursului, fiind aleasă de mentorul ei.

Vezi mai jos prestația tinerei, dar și replica Tinei Karol:

Articole asemănătoare

Back to top button