fbpx

video | „E o bătaie de joc, rămâi fără picioare”. Eugen Doga, despre strada pietonală care-i poartă numele

Spune că a mers doar o dată pe strada care-i poartă numele, asta pentru că aleea pietonală este prost construită. Eugen Doga se arată dezamăgit de modul în care s-au desfășurat lucrările pe artera din centrul capitalei și de rezultatul cu care se laudă Primăria.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Maestrul a mai menționat, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8, că nu are cu cine discuta despre acest lucru, pentru că primarii Chișinăului se schimbă prea repede și nu au timp de astfel de probleme.

„E o bătaie de joc. Cum se poate o idee atât de frumoasă să o execuți atât de prost. Acolo nu e pentru pietoni, ci pentru cai, rămâi și fără tocuri, și fără picioare. Nu se poate așa. N-au văzut cum se fac străzile pietonale? Au făcut de mântuială. La Primărie tot timpul se schimbă conducerea și nu ai cu cine vorbi. Lucrurile frumoase nu costă ieftin. Acolo ar trebui să fie un centru muzical, discuri, cărți, să stea lumea să citească, să asculte.. E foarte bine că în viață au făcut asta. Mi-i interesant acum să văd, nu din mormânt. Foarte ciudată atitudinea mea față de acest gest al Primăriei, care este foarte frumos, dar trebuia supravegheată această construcție.. Au săpat, au săpat și la ce au ajuns? La prostii”, a spus Eugen Doga.

Articole asemănătoare

Back to top button