fbpx

video | Două poduri încrucișate urmează a fi construite pe drumul M1

Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) a anunțat vineri, 11 august curent, că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea nodurilor rutiere pe drumul M1 Frontiera cu România-Leușeni-Chișinău-Dubăsari-Frontiera cu Ucraina, km 95,278 și km 99,626. „Un pas semnificativ pentru dezvoltarea infrastructurii regionale”, promite conducerea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În aceste sens, urmează încheierea contractului cu Institutul Municipal de Proiectări „CHIȘINĂUPROIECT”, în asociere cu S.R.L ,„INJPROIECT”, cu privire la proiectarea nodurilor rutiere pe drumul public M1 km 95,278 și km 99,626.

Proiectul include proiectarea a două poduri încrucișate pe drumul M1, în proximitatea str. Petricani din mun. Chișinău cu asigurarea accesului către s. Ghidighici, precum și în proximitatea drumului local L456 M1-Grătiești-Hulboaca.

„Reiterăm importanța drumului menționat care este tranzitat zilnic de un număr de peste 30.000 de vehicule, ceea ce subliniază importanța acestor lucrări de infrastructură care vor juca un rol esențial în asigurarea unei circulații fluide și eficiente în zonă, având un impact semnificativ asupra economiei locale și regionale, contribuind la dezvoltarea durabilă a țării”, conchide ASD.

Articole asemănătoare

Back to top button