fbpx

video | Curier de droguri – „jobul” pe care și l-ar fi ales un adolescent din capitală. Acesta a fost reținut de polițiști cu 21 de doze la el

Un minor în vârstă de 17 ani, locuitor a capitalei, a fost reținut de oamenii legii cu 21 de pachețele cu masă vegetală uscată de culoare cafeniu-verzuie și cu alte patru țigări confecționate manual în care se afla aceeași substanță. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul audierilor, minorul a declarat că a mai amplasat patru pachețele în ascunzișuri pentru potențiali cumpărători. Acesta a indicat locurile cu pricină de unde polițiștii le-au ridicat ulterior.

La inspectorat, adolescentul le-a comunicat suplimentar oamenilor legii că urma să obțină un profit de pe urma plasării drogurilor în locurile stabilite prin intermediul aplicației „Telegram”. În cazul în care îi reușea comercializarea, acesta ar fi obținut un profit în sumă de 15.000 lei.

Cele 25 de pachețelele cu masa vegetală au fost sigilate şi expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare. În dependenţă de rezultatele expertizelor, minorul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală de droguri.

Totodată, ofițerii de investigație întreprind acțiuni pentru stabilirea circumstanțelor și identificarea altor persoane implicate în schema respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button