fbpx

video | Crede Ludmila Balan în relația dintre Dan și Tina Karol? Surpriza emoționantă făcută de moldoveancă la Vocea Ucrainei

Cu siguranță a fost o surpriză de proporții și o „explozie” de sentimente pe scena de la Vocea Ucrainei. La ediția de aseară a fost redată surpriza Ludmilei Balan. Mama juratului moldovean a intrat pe scenă și a emoționat publicul cu mai multe momente neașteptate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prezentatorii concursului de muzică au prezentat-o pe artistă drept o surpriză a sezonului și au menționat că toți vor fi impresionați de ceea ce va urma. Mama lui Dan a intrat pe ritmuri muzicale și a cântat celebra sa piesă „O singură iubire”, iar reacțiile au fost pe măsură.

„Vreau să vă mulțumesc mult pentru că l-ați primit pe fiul meu cu atâta căldură în familia voastră, unde predomină dragostea și bunătatea”, a spus Ludmila.

Aflând că este mama lui Dan, Tina i-a spus lui Potap – mai în glumă, mai în serios: „Fură-mă, te rog”. Întrebată fiind dacă crede în „chimia” dintre fiul său cu frumoasa ucraineancă, Ludmila Balan a răspuns: „Eu cu Dan avem aceleași preferințe. Mie, de exemplu, îmi place mult coaliția lor din acest sezon. Eu nu știu ce va fi mai departe, eu știu că Dan mereu își ascultă inima. Dar, pentru orice eventualitate, eu am pregătit un cântec de nuntă în limba ucraineană”.

Vezi ce a urmat mai departe și care au fost reacțiile celor de la Vocea Ucrainei:

Articole asemănătoare

Back to top button