fbpx

video | Ceban îi cere socoteală lui Năstase pentru mai multe cazuri de contrabandă. Reacția candidatului

În cadrul dezbaterilor electorale, Ion Ceban l-a întrebat pe oponentul său, Andrei Năstase, de ce în Moldova nu au fost făcute publice informații referitoarea la mai multe cazuri de contrabandă care s-au produs recent. Socialistul susține că a preluat datele despre incidente de pe portalul Poliției Române de Frontieră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, candidatul PSRM a enumerat câteva cazuri care s-au produs în luna octombrie. Ulterior, cei doi au avut un schimb de replici la subiect, etichetându-se unul pe celălalt drept „hilari”.

„Sunt informații de la Poliția de Frontieră Iași care nu au apărut în Chișinău, pe siteurile MAI. Nimeni nu a fost demis. Dați măcar un nume, cine a fost dat afară pentru contrabandă? Patru luni de zile sunteți ministru, dați un nume. Pe cine ați demis din cei implicați în contrabandă?”, a întrebat Ceban.

„Toată campania deține falsuri și minciuni, apelând la niște cifre pe care nimeni nu le verifică. Domnule, sunteți hilar”, a replicat Năstase, întrerupt de insistența oponentului său.

„Hilar sunt eu? Hilar ești dumneata pentru că criminalitatea crește, contrabanda continua, accidente avem în continuare, bat oamenii în parcuri”, a concis Ceban.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button