fbpx

video | Blocul ACUM va deveni istorie? Andrei Năstase: „Cu de-a sila nu se face nimic”

Blocul ACUM și-a încheiat ciclul pentru care a fost format și anume – alegerile parlamentare și cele locale, iar soarta ulterioară a acestuia este incertă. Declarațiile au fost făcute de președintele Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, în cadrul unui interviu pentru Unimedia

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Acest bloc a fost creat pentru alegerile parlamentare, mai apoi i s-a extins activitatea și pentru alegerile locale. Cum acestea au fost încheiate, am văzut care este atitudinea și declarațiile colegilor noștri de la PAS. Ce ați fi vrut dumneavoastră? Cu de-a sila nu se face nimic”, spune Năstase.

Potrivit politicianului, PPDA și-a dorit un singur grup în Parlament și Consiliul Municipal Chișinău, din moment ce ambele partide au mers în campanie electorală cu un bloc comun.

„Am institat cât am putut. În momentul în care cei de la PAS au decis să facă două fracțiuni, am luat act de acest lucru și am mers mai departe. În campania electorală din Chișinău, la fel. Am insistat pe un singur grup în CMC și chiar am promis oamenilor că vom avea un singur grup, nu vom face alianță cu socialiștii, dar lucrurile se întâmplă altfel”, a declarat Andrei Năstase.

Citiți și: Nu ACUM? Maia Sandu spune că PAS încă nu este pregătit pentru o fuziune cu PPDA-ul lui Andrei Năstase

Surpriză la ședința de constituire a CMC: Blocul ACUM s-a divizat în două fracțiuni

Articole asemănătoare

Back to top button