fbpx

video | Au bătut și jefuit un bărbat în plină stradă. Un tânăr și amica sa, reținuți de poliștii din capitală

Un tănăr în vârstă de 20 de ani originar din raionul Ungheni, și amica acestuia de 28 de ani din raionul Basarabeasca, au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul s-a produs pe 24 noiembrie, când angajații Inspectoratului de Poliție a sectorului Centru au fost sesizați de către un bărbat în vărstă de 49 de ani, comunicând că în timp ce se afla pe bd. I. Gagarin, în mod deschis a fost deposedat de telefonul mobil.

La locul faptei polițiștii au stabilit că suspecții s-au apropiat de bărbat, aplicându-i lovituri, i-au sustras telefonul mobil și banii.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de către forțele de ordine, indivizii au fost identificați și reținuți la scurt timp. În cadrul acțiunilor procesual penale bănuiții  și-au recunoscut vina. Conform legislației în vigoare, pentru fapta comisă, persoanele riscă închisoare pe un termen de la cinci la șapte ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button