fbpx

video | Așteptarea a luat sfârșit! Dan Balan și Katerina Begu lansează versiunea oficială a piesei „Dragostea din tei” 

Momentul de glorie pe care l-au avut juratul de la X Factor Ucraina, Dan Balan, și concurenta Katerina Begu, a impresionat mii de oameni. Noua versiune a piesei „Dragostea din tei”, creată chiar pe scenă, a sensibilizat publicul din platou, cât și de acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma evoluției celor doi, oamenii au scris sute de mesaje de apreciere, cerând ca piesa să aibă și o versiune oficială. Zis și făcut. Astăzi, versiunea intregrală a coverului a fost postată pe canalul de YouTube „Голос країни” (tr. „Vocea Ucrainei”).

Nu m-am gândit că piesa mea ar putea suna atât de lirică și blândă și că o să aibă un impact atât de mare improvizația pe care am făcut-o la „Vocea Ucrainei” cu Katerina. Am primit atât de multe mesaje, toată lumea cerea să facem o versiune oficială a acestui cover”.

Așa că l-am făcut. Inițial mă gândeam să îi adaug diferite sound-uri, însă mi-am dat seama că în acea versiune, cum am improvizat noi live, a existat o magie. Și am hotărât să păstrez totul în acea cheie. De acolo am făcut și un clip, având drept concept toată istoria a acestei concurente, Katerina, la Vocea Ucrainei”, a spus Dan Balan.

Ascultă versiunea oficială a piesei din videoul de mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button