fbpx

video | Ar fi putut provoca un accident. Un șofer beat, reținut de polițiști înainte ca să pornească mașina

Poliția informează că, în noaptea de 31 martie curent, lângă o stație PECO din capitală. Câțiva angajați ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, în timpul activității, au observat un conducător auto care a coborât dintr-un automobil, vizibil, în starea de ebrietate. Bărbatul a intrat în magazinul stației PECO, iar peste puțin timp a urcat din nou la volan și a dorit să-și continue deplasarea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imediat, polițiștii au interzis șoferului să pornească și au solicitat intervenția colegilor de la Inspectoratul Național de Patrulare. La solicitarea de a prezenta un act de identitate și să coboare din mașină, șoferul extrem de agresiv ar fi început să insulte și să amenințe polițiștii.

Acesta a fost condus la Dispensarul Narcologic pentru stabilirea stării de ebrietate, însă a refuzat. Ulterior a fost escortat la IP Buiucani pentru identificare și documentare. Individul are 38 de ani și este originar din localitatea Cruzești, municipiul Chișinău. Pe numele său au fost inițiate două cauze penale pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic și pentru ultragierea angajaților poliției.

„Inspectoratul General al Poliției reiterează că nu va tolera comportamentul agresiv al cetățenilor în raport cu angajații săi și nici restul abaterilor de la lege. Din păcate, unii cetățeni nu doar că evită recomandarea #StaiÎnCasă, mai mult – ei urcă la volanul mașinii în stare de ebrietate”, au transmis reprezentanții Poliției.

Articole asemănătoare

Back to top button