fbpx

video | Ar fi decis că o poate „împrumuta” fără permisiune. Un bărbat, surprins cum sustrage o bicicletă din fața unui magazin

Părinții unei minore de 14 ani s-au adresat după ajutor polițiștilor sectorului Râșcani, după ce bicicleta fiicei lor ar fi fost sustrasă din fața unui magazin amplasat pe bd. Moscova al capitalei. Ofițerii de investigație s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, în urma examinării imaginilor video instalate la intrarea în magazin, a fost surprins momentul în care un individ a sustras bicicleta, care a fost lăsată fără supraveghere. Valoarea vehiculului a fost estimată la 4500 de lei.

Ulterior, bărbatul a fost identificat și reținut de polițiști. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 30 de ani, locuitor al capitalei, anterior judecat pentru infracțiuni analogice. Totodată, forțele de ordine au stabilit că, la începutul anului 2019, acesta a fost eliberat din locurile de detenție.

Acum, bărbatul este reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție Provizorie din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind cercetat penal pentru furt, iar bicicleta urmează a fi returnată proprietarei. Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

În această ordine de idei, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure corespunzător bunurile materiale, iar când au devenit martorii unei infracţiuni de acest gen să informeze imediat serviciul unic 112.

Articole asemănătoare

Back to top button