fbpx

Victorie pentru naționala R. Moldova la fotbal: A câștigat în fața Poloniei cu 3-2

Naționala R. Moldova a obținut o victorie istorică împotriva reprezentativei Poloniei, scor 3-2, în cel de-al patrulea meci din preliminariile Campionatului European 2024, grupa E.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oaspeții au marcat 2 goluri în prima repriză, prin Arkadiusz Milik și Robert Lewandowski. Tricolorii, însă au răsturnat rezultatul în partea a doua a meciului.

În debutul reprizei secunde, Ion Nicolaescu a înscris cu un șut necruțător de la 22 de metri, iar în minutul 79 a egalat la doi după o fază individuală de senzație.

Au fost reușitele cu nr. 11 și 12 ale atacantului nostru pentru Naționala Moldovei în cele 35 de partide jucate! Atacantul echipei Beitar Ierusalim a depășit astfel recordul selecționerului Serghei Cleșcenco (11 goluri), care data din anul 2006. Golul victoriei a fost marcat de Vladislav Baboglo, cu capul, în minutul 85.

Dorian Răilean și Nichita Moțpan au bifat a 10-a partidă pentru tricolori.

În celălalt meci al grupei, Insulele Feroe – Albania 1-3. În clasamentul grupei conduce Cehia, cu 7 puncte. Urmează Albania, cu 6 puncte, Moldova, 5 puncte, Polonia, 3 puncte, și Feroe, 1 punct.

Pentru echipa antrenată de Serghei Cleșcenco urmează meciul cu Feroe, în deplasare, pe 10 septembrie.

Articole asemănătoare

Back to top button