fbpx

„Vă ajutăm să vă reveniți după oroare”. Un salon de înfrumusețare din Minsk va oferi servicii gratuite femeilor care au suferit în urma violențelor

Un salon de înfrumusețare din Minsk le va oferi femeilor care au suferit în timpul protestelor violente servicii gratuite. Astfel, specialiștii își propun să ajute femeile să își revină după oroare prin care au trecut.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proprietara afacerii a publicat anunțul pe rețelele de socializare, indicând că doamnele și domnișoarele trebuie să se programeze preventiv la telefon. Aceasta le-a declarat jurnaliștilor de portalului tut.by că a recurs la acest gest după ce a văzut starea femeilor care sunt eliberate după rețineri.

„Vom face tot ce ne stă în puteri pentru fetele care vor veni. Nu doar o să corectăm urmările la ceea ce au făcut cu ele, ci o să le oferim căldura noastră. O să intervină cosmetologii, maseurii, doar să li se tămăduiască mai rapid rănile fizice și sufletești”, a declarat femeia de afaceri.

CITEȘTE ȘI:

foto, video | Țin piept violențelor! Sute de femei s-au luat de mâini pe o stradă din Minsk, fiind solidare cu victimele protestelor. Cum reacționează trecătorii?

video | O tânără din Minsk povestește înlăcrimată că a ieșit pentru prima dată la protest de ziua sa de naștere: „Cum pot sărbători? Am doar durere în suflet”

foto, video | Declarații și imagini revoltatoare de la reținerile în masă din Belarus. „Ne impuneau să cântăm imnul în timp ce ne băteau”

Articole asemănătoare

Back to top button