fbpx

update | Marina Tauber NU ar fi primit permisiunea procurorilor de a părăsi țara. Reacția Procuraturii

Deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, a fost surprinsă pe un aeroport din Israel, unde s-ar afla și Ilan Șor. Asta în timp ce aceasta ar avea interdicție de a părăsi țara. Purtătoarea de cuvânt de la Procuratura Generală Mariana Cherpec a declarat că procurorul de caz al acesteia nu i-a permis, refuzând admiterea cererei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mariana Cherpec a confirmat că Marina Tauber s-a adresat către procurorul de caz să îi permită deplasarea pentru o perioadă de timp peste hotarele țării, invocând anumite investigații medicale.

„La această cerere procurorul nu i-a dat curs, refuzând admiterea acesteia. Ulterior, dna Tauber a contestat la judecătorul de instrucție aplicarea măsurii, unde a solicitat permisiunea de a se deplasa peste hotarele țării. Judecătorul de instrucție din cadrul Judecătoriei Chișinău sediul Ciocana a admis cererea dnei Tauber și i-a permis deplasarea peste hotarele țării până la data de 20 iulie 2022 inclusiv,” a menționat Cherpec.

La fel, potrivit acesteia, procurorii au contestat cu recurs încheierea judecătorului de instrucție la Curtea de Apel Chișinău care urmează să se expună pe marginea legalității acesteia.

Citește și: Cu chipiu Fendi pe cap, Marina Tauber a plecat în Israel. Explicația acesteia

Articole asemănătoare

Back to top button