fbpx

foto | Cu chipiu Fendi pe cap, Marina Tauber a plecat în Israel. Explicația acesteia

Deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, a fost surprinsă pe un aeroport din Israel, unde s-ar afla și Ilan Șor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta a fost fotografiată pe aeroportul din Tel-Aviv de către un internaut, care a postat o fotografie cu deputata așteptându-și bagajul de pe banda rulantă.

Anume în Tel-Aviv se presupune ca s-ar afla și colegul Marinei Tauber, Ilan Sor, condamnat la 7 ani de închisoare pentru fraudele de la BEM.

În poză putem remarca că Marina Tauber purta pe cap un chipiu Fendi, care potrivit site-ului oficial al brandului italian costă cel puțin 300 de euro.

foto: FB/Zdarova Natasha

La scurt timp, Tauber a venit cu o postare pe pagina sa de facebook în care explică pentru ce a plecat în Israel.

Potrivit ei, se va afla în Israel o perioadă scurtă de timp.

„Prieteni, vreau să fac câteva precizări în legătură cu plecarea mea din țară, pentru a evita speculațiile. Confirm că ieri am zburat din Chișinău la Tel-Aviv, unde mă voi afla o scurtă perioadă de timp. Scopul plecării mele în Israel este de a efectua o examinare medicală planificată. Precizez că am permisiunea de la instanța de judecată să părăsesc țara temporar și am acționat în strictă conformitate cu procedurile legale,” a scris Tauber în postare.

La fel, aceasta a menționat că nu se ascunde de justiție și că va reveni în țară în termenul acordat de către organele competente.

„Nu am fugit pe ascuns și nu am comis nicio ilegalitate. Nu am de gând să mă ascund de justiție, așa cum insinuează unii, și vă asigur că în curând, în termenele corespunzătoare voi reveni în Republica Moldova,” a mai scris politiciana.

Reamintim că Marinei Tauber i-a fost înaintată acuzarea pe două capete – complicitate la spălare de bani în proporții deosebit de mari și complicitate la escrocherie în proporții deosebit de mari, ambele realizate în interesele unei organizații criminale.

În privința ei a fost aplicată măsura preventivă obligația de nepărăsire a țării pe un termen de 60 de zile, începând cu ziua de 27 mai.

Articole asemănătoare

Back to top button