fbpx

UPDATE: 300 de milioane de euro au promis până acum miliardarii Franței pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame de Paris

UPDATE – Miliardarii de lux ai Franței au promis 300 de milioane de euro pentru restaurarea catedralei Notre-Dame din Paris. Francois-Henri Pinault, preşedinte şi CEO al grupului Kering care deţine brandul Gucci și tatăl său, Francois Pinault, au răspuns la apelul președintelui Emmanuel Macron și au anunțat că vor dona 100 de milioane de euro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Familia Arnault, proprietarii grupului de lux LVMH, care cuprinde branduri precum Louis Vuitton şi Moet, au anunțat la scurt timp că vor da 200 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

Știrea inițială: Drama prin care trece poporul francez a sensibilizat mii de oameni. În timp ce președintele țării a anunțat o strângere de fonduri, la nivel internațional, un miliardar a promis să doneze 100 de milioane de euro, pentru ca istorica Catedrală să fie ridicată din nou.

Francois-Henri Pinault este CEO al gigantului de lux care deține casele de „Gucci” și „Yves Saint Laurent”. Soțul actriței Salma Hayek a declarat că va oferi finanțare prin firma de investiții a familiei sale, Artemis, transmite axios.com.

Totodată, Salma și-a exprimat tristețea într-un postare pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button