fbpx

Un polițist care a urcat la volan în stare de ebrietate, eliberat din funcție și trimis pe banca acuzaților

Un fost ofițer de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana, care în toamna anului trecut a urcat în stare avansată de ebrietate la volan și a tamponat o mașină parcată pe acostament, a fost eliberat din funcție imediat după incident. Acesta este trimis pe banca acuzaților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Procuratura municipiului Chișinău a finalizat și expediat în judecată dosarul de învinuire. Conform materialelor, pe 2 noiembrie 2019, fostul polițist a urcat beat la volanul propriei mașini și a început să se deplaseze haotic pe str. Maria Drăgan din sectorul Ciocana, tamponând un autoturism parcat. Ulterior, el ar fi încercat să fugă de la fața locului, însă a fost oprit de persoane civile, care au chemat Poliția.

Rezultatele testului alcoolscopic au arătat că acesta avea o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat și 2,99 g/l alcool în sânge. După acest caz, bărbatul a fost eliberat din rândurile angajaților MAI. Conform legislației, pentru fapta pe care ar fi comis-o el riscă cel mult 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității și anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button