fbpx

video | Un polițist ar fi provocat un accident după ce a urcat la volan în stare de ebrietate. Ce riscă ofițerul?

Ieri seara, la ora 22:07, oamenii legii au fost alertați referitor la un accident rutier pe strada M. Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei. La fața locului s-a deplasat un echipaj al INP pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul documentării, s-a stabilit că un automobil de marca Nissan Micra, condus de un angajat al IP Ciocana,  ar fi accidentat un alt vehicul care era parcat într-o curte. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că șoferul din Nissan avea 1,24 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Ulterior, polițistul a fost dus la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru recoltarea probelor biologice.

În acest caz, Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia se vor efectua verificări, urmând a se dispune măsurile legale. De asemenea, a fost pornit un proces penal pentru conducerea unui automobil în stare de ebrietate, iar ofițerul riscă să fie cercetat penal și să rămână fără permisul de conducere, dar și fără serviciu. La fel, Poliția a precizat că nu tolerează asemenea fapte, care nu fac cinste nici funcției, nici instituției.

Articole asemănătoare

Back to top button