fbpx

Un nou cutremur a avut loc în Turcia: Ce magnitudine a avut

Un nou cutremur a avut loc, luni dimineață, în jurul orei 9:00, în Turcia. Seismul a înregistrat o magnitudine de 4,0 pe scara Richter.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cutremurul de 4,0 pe scara Richter a avut loc la o adâncime de 10 kilometri, în provincia Adana, în zona central – sudică a Turciei.

Înaintea cutremurului de 4,0 înregistrat luni, la 9:00 dimineața, au avut loc seisme mai mici, cu magnitudini cuprinse între 2,0 și 3,6 pe scara Richter, atât în vestul, sudul, cât și în centrul țării.

La 4:00 dimineața a mai avut loc un cutremur de 3,6 pe scara Richter, de data aceasta în vestul țării, în provincia turcească Bolu, scrie stirileprotv.ro.

De asemenea, la miezul nopții un alt cutremur de 4,1 pe scara Richter a fost înregistrat la o adâncime de 10 kilometri, în provincia Kahramanmaraș.

Reamintim că în data de 6 februarie 2023 două cutremure puternice, de 7,1 și 7,8 pe scara Richter au lovit sudul și centrul Turciei, dar și nordul și vestul Siriei. În urma seismelor s-au înregistrat pagube pe scară largă și zeci de mii de victime.

Articole asemănătoare

Back to top button