fbpx

Un moldovean tratat de coronavirus a povestit despre clipele grele și a mulțumit medicilor. „Toți munceau mult, transpirau în costume”

Un bărbat din Călărași, care lucrează însoțitor de tren, a fost tratat după 20 de zile de luptă cu coronavirus. Acesta a fost internat la Spitalul „Toma Ciorbă” din Chișinău, iar acum a transmis un mesaj de mulțumire angajaților medicali de acolo, dar și a povestit, pentru jurnal.tv.md, despre clipele trăite pe timp de boală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Coronavirusul este o boală strașnică. Nu știi ce te așteaptă mâine, dacă te vei trezi ori nu… Am fost conectat la respirație artificială. Am văzut moartea în ochi. Este strașnic… timp de zece zile am stat la terapie intensivă. Mai departe a urmat un tratament cu pastile. Nici puiului de șarpe nu-i doresc să treacă prin așa ceva.

Transpirau sărmanele femei în acele costume. Toți munceau foarte mult. Vreau să le mulțumesc începând de la medicul Paulina Jumber, celorlalți medici și șefei seției nr. 4 a spitalului Toma Ciorbă, surorilor medicale, cât și infirmierilor, pentru munca enormă și pentru profesionalism.

Noi avem medici buni, doar că au fost ignorați de-a lungul anilor. Nu e nevoie să investim sute de mii zilnic în Președinție, în președinte, în alte instituții. Întoarceți-vă cu fața spre medici! Ei au fost ignorați, au nevoie de susținerea noastră, a tuturor.

Recomand tuturor să se păzească de această boală, căci nu știi ziua de mâine ce te așteaptă. Viața noastră e nimic. E un fir de praf pe pământ. Asta înțelegi când ești aproape de moarte… Mulțumesc că am trecut peste acest prag”, a transmis bărbatul prin intermediul sursei citate.

CITEȘTE ȘI:

video | O pacientă din Soroca s-a plâns pe condițiile din spital. Chicu: „Starea e precară, dar nu este sens acum de făcut live-uri glamuroase”

Articole asemănătoare

Back to top button