fbpx

Un copil de 4 luni ar fi murit în drum spre spital

Un bebeluș ar fi pierdut lupta pentru viață în drum spre spital. Tragedia ar fi avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:00, în localitatea Pohrebeni, din raionul Orhei, susțin sursele PulsMedia.MD.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit surselor este vorba despre un bebeluș în vârstă de 4 luni, care ieri-seara, în jurul orei 19:30, a fost preluat de o ambulanță din punctul medical din localitate, iar în jurul orei 20:00, felcerul a anunțat poliția despre decesul micuțului.

Elena Băetrău, ofițerul de presă al IP Orhei, a declarat că la fața locului polițiștii au stabilit faptul că mama copilașului, o femeie în vârstă de 27 de ani, după după orele 17:00, după ce a adormit fețița, peste un timp a observat o schimbare de culoare a corpului micuței.

„Tânăra imediat a apelat la ajutorul unei vecine, asistentă medicală de profesie, care a acordat primul ajutor medical copilului și a apelat serviciul de urgență. Ajunși la fata locului, medicii au preluat bebelușul și l-au transportat la spitalul raional Orhei, însă din nefericire acesta a decedat”, a precizat Băetrău.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în cadrul căruia urmează să se stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Articole asemănătoare

Back to top button