fbpx

Un cetățean străin a sărit de pe trapa avionului la Aeroportul Internațional Chișinău

Incident matinal la Aeroportul Internațional Chișinău, când un cetățean străin fără acte valabile a sărit de pe trapa avionului. Incidentul s-a produs astăzi, 21 iunie, în jurul orei 03:50, în timpul procesului de verificare a pasagerilor la intrarea în Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul măsurilor de securitate, polițiștii de frontieră au decis să efectueze verificări direct la scara aeronavei pentru pasagerii de la ruta „Antalya-Chișinău”. În urma verificărilor, cetățeanul străin a fost refuzat intrarea în Republica Moldova din cauza lipsei actelor valabile și incapacității de a justifica scopul vizitei în țară.

La fața locului, persoanei respective i-a fost acordat primul ajutor medical, iar ulterior a fost însoțită de un echipaj al Poliției de Frontieră și transportată la o instituție medicală din capitală. Medicii au declarat că starea de sănătate a străinului nu este în pericol.

Poliția de Frontieră a inițiat cercetări interne pentru a clarifica circumstanțele incidentului. În plus, compania aeriană implicată în transportul pasagerilor fără respectarea regulilor de intrare în Republica Moldova se expune riscului de a primi o amendă contravențională de până la 300 unități convenționale.

Articole asemănătoare

Back to top button