fbpx

Un bărbat din Ștefan-Vodă a decedat după ce a fost bătut de un amic de pahar. Poliția, alertată de mama victimei

Un bărbat din Ștefan-Vodă a decedat după ce a fost bătut de un amic de pahar. Cazul a avut loc aseară, iar Poliția a fost alertată de medici, dar și de mama victimei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost sesizați la ora 20:51. Doctorii spitalului din Ștefan-Vodă au comunicat că un bărbat de 34 de ani s-a adresat după ajutor, având diverse traumatisme pe toată suprafața corpului, ne-a relatat Silvia Vetcu, ofițera de presă a IGP. Totodată, și mama pacientului a chemat ofițerii, declarând că feciorul ei este agresat de un vecin.

La fața locului, polițiștii au stabilit că victima a consumat băuturi alcoolice împreună cu un vecin de 35 de ani. Între ei s-a iscat o ceartă, iar bănuitul și-ar fi lovit prietenul de pahar de mai multe ori cu o țeavă metalică. Ca urmare a traumelor suportate, victima s-a stins din viață pe patul de spital.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală, iar bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 de ore.Conform Poliției, anterior bănuitul a fost judecat pentru cauzarea leziunilor corporale grave și eliberat din detenție în mai 2020.

Articole asemănătoare

Back to top button