fbpx

ultima oră | Reținut în fața a zeci de susținători. Renato Usatîi a fost transportat la Procuratura Generală chiar la intrarea în țară

Ajuns în Republica Moldova acum o oră, Renato Usatîi a fost întâmpinat de zeci de susținători și simpatizanți ai Partidului Nostru, dar și de poliție. Fostul primar al orașului Bălți a fost reținut de către oamenii legii la punctul de trecere Sculeni și transportat la Procuratura PCCOCS.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ieri, fostul primar de Bălți a anunțat că astăzi revine acasă și că polițiștii vor trebui să decidă dacă îl rețin sau nu pentru dosarele penale care sunt deschise pe numele său. Ajuns în această după-amiază la punctul de trecere Sculeni, Usatîi a fost reținut de către oamenii legii.

Susținătorii liderului PN au fost indignați de acțiunile poliției și au scandat minute în șir să îl elibereze pe Renato Usatîi. Chiar din mașina oamenilor legii, politicianul a spus oamenilor care au venit să îl întâmpine că, potrivit procedurii, astăzi va fi transportat la Procuratura Generală, apoi eliberat. Mâine va trebui să se prezinte din nou pentru a face declarații.

Totodată, Renato Usatîi a declarat că își va demonstra nevinovăția în fața procurorilor și va face lumină în dosarele penale care au fost deschise pe numele său.

Amintim că, liderul Partidului Nostru este acuzat că l-ar fi deposedat de pachetul majoritar pe bancherul rus, Gherman Gorbunţov. Totodată, acesta mai este învinuit de complicitate la atentatul asupra lui Gorbunţov.

 

Articole asemănătoare

Back to top button