fbpx

video | „Sunt gata să-mi demonstrez nevinovăția”. Renato Usatîi a anunțat că mâine revine în Moldova

Astăzi, fostul primar al orașului Bălți, Renato Usatîi, a făcut un live pe pagina sa de Facebook în care a comentat decizia PDM de a ceda puterea și și-a anunțat revenirea acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Încă ieri, politicianul a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care și-a salutat toți susținătorii din Moldova și și-a exprimat nerăbdarea de a-i revedea și de a reveni la familia sa. Astăzi, Usatîi a confirmat faptul că se reîntoarce acasă pentru a face lumină în dosarele penale deschise pe numele său și pentru a-și demonstra nevinovăția.

„Acum merg către aeroportul din Frankfurt pentru a zbura spre București, de acolo, cu mașina, voi veni spre Moldova. Mâine, la ora 13:00, la punctul de trecere „Sculeni”, îi aștept pe toți cei care mă susțin, pentru a ne revedea și pentru a discuta. Vin să-mi demonstrez nevinovăția. Revin pentru a mă clarifica cu toate dosarele penale”, a declarat Usatîi.

Totodată, acesta a menționat că regimul Plahotniuc i-a înscenat totul, iar învinuirile care i-au fost aduse în dosarele penale sunt nefondate. Acum, că Guvernarea s-a schimbat, fostul primar al orașului Bălți se simte convins că a venit momentul să-și demonstreze nevinovăția.

Articole asemănătoare

Back to top button