fbpx

Tu cum aplici mascara? Descoperă greșelile care te îmbătrânesc

Mascara este unul dintre produsele care te ajută să obții machiajul perfect. Dar știai că, fără să îți dai seama, poți să faci anumite greșeli în aplicarea sa? Află care sunt cele mai întâlnite și evită-le pe cât posibil!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Stratul de mascara este pasul final al machiajului care te ajută să obții o privire pătrunzătoare. În timp ce acest produs are rolul de a oferi un aspect tineresc, există patru greșeli în aplicarea sa, care pot crea efectul opus.

Folosești un produs vechi

Cel mai simplu mod în a obține un aspect îmbătrânit al feței, este să folosești un produs vechi sau expirat. Formulele de pe piață sunt actualizate și îmbunătățite în mod constant, așa că dacă folosești aceași formulă de rimel pe care ai utilizat-o în urmă cu câțiva ani, a sosit momentul să o schimbi!

Produsele noi au o rezistență mai bună și oferă genelor un aspect mai voluminos. Experții îți recomandă să înlocuiești produsul pe care îl folosești cu o formulă nouă, la fiecare trei-șase luni.

Nu-ți ondulezi genele înainte

Ondularea genelor înainte de aplicarea mascarei este un pas foarte important. „Multe femei fac această greșeală și nu își ondulează genele înainte de aplicarea rimelului. Acest lucru te poate face să arăți obosită și te poate îmbătrâni‟, a spus Alyssia Chang, expert în machiaj.

Citește și: Și ei se machiază! Rutina de înfrumusețare a bărbaților de la Hollywood

Aplici prea mult rimel

Cel mai bun truc anti-îmbătrânire este să aplici rimelul uniform și subtil. Pentru un aspect impecabil, să știi că ai nevoie de răbdare! Aplică rimelul încet, în cantitate mică, cu o pensulă curată, apoi lasă-l să se întărească 5 minute. Rimelul aplicat uniform va arăta natural, iar genele vor avea mai mult volum.

Dormi cu machiajul pe față

Poate cea mai mare greșeală este să dormi machiată. Acest lucru facilitează formarea ridurilor și conferă un aspect îmbătrânit. „În timpul nopții, rimelul se poate șterge cu ușurință de pe față, lăsându-ți bacterii pe ten, iar așa pielea îmbătrânește mai repede‟, avertizează expertul, spunând că este întotdeauna important să îndepărtezi orice urmă de rimel, înainte să mergi la culcare.

Articole asemănătoare

Back to top button