fbpx

Trucuri despre cum să înregistrezi un apel telefonic

Poate veni un moment când trebuie să înregistrezi un apel telefonic. Există câteva moduri diferite în care poți face asta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Înregistrarea apelurilor telefonice nu este legală peste tot în lume, așa că ai grijă unde te afli înainte de a lua o astfel de decizie.

Înregistrarea unui apel pe Android cu aplicația Google Phone sau aplicația Samsung Phone te limitează la simpla acțiune de a atinge butonul de înregistrare într-un apel.

Cu aplicația Google Phone, care devine implicită pe telefoanele Pixel și alte dispozitive Android, poți, pur și simplu, să atingi butonul „Înregistrare” în timpul unui apel. Atinge-l din nou pentru a opri înregistrarea. Înregistrările apelurilor se găsesc în fișierul „Recente”.

Pe un dispozitiv Samsung Galaxy cu aplicația Samsung Phone implicită, atinge pictograma din meniul cu trei puncte, din colțul din dreapta sus în timp ce ești într-un apel: selectează „Înregistrare apel” din meniu. Înregistrările apelurilor pot fi găsite în Setări – Înregistrare apeluri – Apeluri înregistrate.

Este destul de ușor să faci asta, depinde doar de unde te afli și dacă acolo ai voie să faci asta. Dacă opțiunile nu sunt prezente în aplicația din telefon, există șanse mari ca înregistrarea apelurilor să nu fie legală, scrie Playtech.

Cum te ajută Google Voice

Google Voice facilitează înregistrarea apelurilor, dar mai întâi trebuie să activezi funcția de înregistrare aferentă. Poți face acest lucru atât pe web, cât și pe aplicația Android, iar pașii sunt, în esență, aceiași.

Pe web, accesează site-ul web Google Voice și dă click pe pictograma din dreapta sus. Derulează în jos până când vezi secțiunea Apeluri. Iar de aici, totul devine intuitiv.

Cu alte cuvinte, data viitoare când trebuie să înregistrezi un apel telefonic, pur și simplu atinge „4” de pe tastatură în timpul apelului.

O solicitare audio va informa ambii utilizatori că apelul este înregistrat. Pentru a opri înregistrarea, atinge din nou „4”.

Articole asemănătoare

Back to top button