fbpx

Teatrul Național „Eugene Ionesco” te invită la melodrama „Căldură în noiembrie”

„Căldură în noiembrie”, este o melodramă de Yana DOBREVA. Spectacolul se va juca sâmbătă, 7 Octombrie 2023 – 18:30.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un spectacol despre dragoste, trădare, prietenie, dar și despre ceea ce ne doare cel mai mult – plecarea de acasă. Alex, un medic american cu renume mondial, se întoarce în orașul său de baștină, situat undeva pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, de unde a emigrat (mai bine zis, a fugit) acum 40 de ani.

În taverna unde și-a petrecut cei mai frumoși ani ai tinereții, el o întâlnește pe fosta sa iubită, Elena. Din dialogul lor aflăm despre împrejurările în care cei doi s-au iubit și s-au despărțit, despre calvarul prin care a trecut Elena și despre acel preț pe care l-a avut ea de plătit pentru fuga lui Alex.

Martorii reîntâlnirii lor sunt doar proprietarul cârciumii, un Tânăr care a moștenit acest local de la tatăl său, și iubita sa, o Tânără energică și ambițioasă, care vrea cu tot dinadinsul să emigreze în America împreună cu alesul inimii sale.

Regia: Petru VUTCĂRĂU

Distribuția:

Elena – Ala MENȘICOV
Alex – Emil GAJU
Tânăra – Natalia PRODAN
Tânărul – Maxim CHIRIAC

Durata spectacolului: 120 de minute (fără pauză)Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iTicket.md.

Articole asemănătoare

Back to top button