fbpx

Speakeri cu nume sonore din afaceri, startups și antreprenoriat vin la Rockit Conference 2020. Află cine sunt ei!

Rockit Conference completează lista speakerilor cu încă câteva nume ale unor experți cu nume sonore. Pe 8 și 9, pasionații lumii digitale își vor da întâlnire cu specialiști din diferite domenii care vor oferi soluții și răspunsuri pentru „noua realitate”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul conferinței vor fi prezentate trei secțiuni de discuții:

  • Soluții pentru industria creativă și dezvoltarea conținutului;
  • Soluții pentru educație și smart living;
  • Soluții pentru antreprenori, startup-uri și afaceri.

În cadrul fiecărei secțiuni vor vorbi profesioniști remarcabili din aproape 10 domenii, care vor inspira și oferi online soluții la cele mai actuale subiecte. Experiența Rockit Conference în format nou online este accesibilă tuturor doritorilor. Pentru a putea urmări live-urile experților locali și internaționali este necesară înregistrarea pe site-ul conferinței.

În contextul ultimelor evenimente și a perioadei de autoizolare, antreprenorii s-au lovit cu o situație fără precedent, fiind nevoiți să se adapteze rapid la „noul normal”.

Pentru a veni în ajutor, Rockit Conference „Don’t panic: Finding solutions for the new reality” a pregătit pentru secțiunea „Soluții pentru antreprenori, startup-uri și afaceri” un line-up cu personalități precum: Dragoș Stanca (fondator UPGRADE100 și partener Think Digital), Dmitri Voloshin (fondator Simpals), Diana Stafie (co-fondatoare Future Station), Pavel Ciorici (fondator al platformei WPZOOM), Lisa Guțu (șefă departament de afaceri Salt Edge), Vasile Tofan (partener la Horizon Capital), Albert Poghosyan (director executiv 360 STORIES), Matthew Johnson (co-fondator Taskable), Elena Oprea (manageră Startup Studio), Alexander Guțu (manager general al Centrului de Diagnostic German) și Yurii Hladnkyi (Director Executiv Grape).

Rockit Conference a fost lansată în 2014, fiind dedicată educației, comunicării și transformării digitale. Una dintre misiunile conferinței este de a crea o comunitate unită pentru a susține tinerii lideri, a aduce impact și soluții alături de experți și colegi internaționali. Evenimentul este organizat de către Rockit Academy și Digital Communication Network, cu susținerea Biroului pentru Educaţie şi Cultură al Departamentului de Stat al Statelor Unite.

Articole asemănătoare

Back to top button