fbpx

Șor nu se dă bătut și cere un răspuns oficial de la Codreanu în privința pasajelor subterane: „Am vrut să ajutăm chișinăuienii”

Liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor, îi cere primarului interimar al Chișinăului, Ruslan Codreanu, să-i răspundă oficial la demersul său prin care se oferea să reconstruiască și să modernizeze toate trecerile pietonale subterane din sectorul Botanica.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul menționează că inițiativa sa nu are niciun substrat electoral și-l îndeamnă pe Codreanu să se gândească, în primul rând, la locuitorii capitalei, sugerându-i să înceteze practica administrării urbii pe Internet, întrucât subiectul abordat ține de viața și securitatea chișinăuienilor, în special fiind vorba de copii.

„Chestiunea despre care discutăm nu are legătură cu alegerile, dar este vorba despre probleme care trebuiau rezolvate demult – asigurarea securității pietonilor din Chișinău. Nu am putut să nu reacționăm la multitudinea de cereri și plângeri ale locuitorilor care nu văd nicio perspectivă să aștepte ceva din partea Dvs. – reprezentanții autorităților locale.

Orașul este de mult în ruine, iar trecerile subterane nu doar că arată groaznic, dar sunt și periculoase. Ne-am gândit la oameni și la securitatea lor, dar, în primul rând, la securitatea copiilor”, a scris fostul edil de Orhei.

Totodată, Ilan Șor reiterează că sursele de finanțare a proiectului sunt transparente și îi recomandă lui Codreanu să nu conducă orașul stând pe Internet: „Am vrut să ajutăm chișinăuienii și chiar am crezut că și Dvs vă gândiți la locuitorii Capitalei. Dar, se pare, sunteți în stare doar să faceți compuneri pe Facebook”.

În context, Șor spune că așteaptă un răspuns oficial de la Codreanu: „Indiferent de atracția Dvs. față de rețelele sociale și like-urile pe Facebook, vom aștepta un răspuns oficial din partea Dvs. la solicitarea noastră. Scrieți-ne oficial că nu doriți îmbunătățirea vieții chișinăuienilor și amenajarea orașului… Să vadă oamenii”.

Amintim că deputații Ilan Șor și Petru Jardan au depus un demers la Primăria municipiului Chișinău în care îi solicită primarului interimar să-i permită să modernizeze toate trecerile subterane de pietoni din sectorul Botanica.

Ulterior, Codreanu a anunțat, pe Facebook, că demersul Partidului ȘOR a ajuns la el pe masă și a ținut să refuze propunerea lui Ilan Șor, asigurându-l că subteranele din Chișinău, foarte curând, vor fi reparate.

Citește și: 

foto | Pasajul subteran din regiunea aeroportului, inaugurat. Ilan Șor: Vrem să modernizăm toate trecerile de acest fel din Chișinău

Articole asemănătoare

Back to top button