fbpx

Simplifică-ți plățile – achită facturile online 24/7

Digitalizarea constantă și progresul tehnic din acest secol ne-a oferit posibilitatea de a efectua rapid orice fel de achitare online fără prea multe bătăi de cap, cu doar un click distanță. Totuși, unele persoane continuă să stea în cozi interminabile la bancă sau la oficiile poștale pentru ca să plătească facturile primite. Acum îți oferim câteva motive în plus de ce să alegi achitarea facturilor prin intermediul Paynet.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

1.    Înregistrarea rapidă în sistem

Serviciul de servicii comunale achitare online poate fi accesat prin Paynet doar înregistrându-te cu un număr de telefon mobil valid. Nu ai nevoie de diferite documente sau extrase, este suficient să ai cont pe bază de telefon. Acest lucru îți permite procesarea rapidă a plății.

2.   Posibilitatea de a achita toate facturile cu doar un click

Imaginează-ți situația în care ai posibilitatea de a încărca toate facturile cu doar un click în portofelul tău digital și când ai finanțe să le achiți în doi timpi și trei mișcări. Paynet oferă această posibilitate, ceea ce are avantajul de:

  • A economisi timp considerabil. Nu trebuie să mai verifici zeci de facturi, să ai grijă să nu expire. Le încarci în coș și atunci când primești salariul, dividentele sau orice alt venit disponibil, dai un click și achiți.
  • A achita un spectru larg de servicii comunale pe o singură platformă fără costuri suplimentare.

3.   Oportunitatea de a duce evidența cheltuielilor

Odată ce o factură este achitată, aceasta se salvează automat în aplicație și următoarea lună se va genera automat în aplicația Paynet, astfel încât nu vei mai avea nevoie de factură în format de hârtie, ca să afli suma spre plată.

Acest lucru te ajută efectiv să nu uiți că ai anumite scadențe la facturi și că trebuie să le achiți cât mai repede posibil.

4.   Ai logare securizată, deci datele tale sunt protejate

Chiar dacă ești în Moldova sau peste hotare, tu te loghezi și achiți folosind PIN-ul de 4 cifre și gata! Nu mai este nevoie să primești SMS la număr de telefon. Dar grijă mare, această opțiune de autentificare și logare cu PIN este disponibil doar din aplicația mobilă.

Alege Paynet și poți efectua plata de amenzi online ori achitare impozit online, plata serviciilor comunale, precum și alte operațiuni financiare fără bătăi de cap, rapid și ieftin. Acum ai viitorul mai aproape cu doar un click, iar banii tăi vor fi în siguranță

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button