fbpx

„Sfatul” Maiei Sandu n-a fost auzit. Cobzac și-a înregistrat candidatura pentru alegerile din Hâncești: „Sunt determinat să obţin acest mandat”

Fostul deputat și membru al Partidului „Acțiune și Solidaritate”, Grigore Cobzac, a colectat numărul necesar de semnături, înregistrându-și oficial candidatura pentru funcția de deputat la alegerile din Hâncești, asta deși Maia Sandu îi sugerase anterior să-și revadă decizia și să se retragă din cursa electorală în favoarea Olesei Stamate. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

 „Astăzi, 4 februarie, am depus la Comisia Electorală de Circumscripţie actele necesare pentru a fi înregistrat ca şi candidat independent în alegerile parlamentare din 15 martie în circumscripția uninominală nr.38. Chiar dacă iniţial decizia de a candida a fost una sub formă de protest, acum sunt determinat să obţin acest mandat”, a scris Cobzac pe pagina sa de Facebook.

Fostul deputat susține că nu are o agendă ascunsă, iar „rolul de marionetă” nu este pentru el, așa cum au speculat unele voci. Unicul obiectiv urmărit este să vă reprezint cu onoare şi demnitate în Parlamentul Republicii Moldova, aşa cum am mai făcut-o anterior. Sunt dintre hânceşteni şi pentru hânceşteni”, a subliniat acesta. 

Totodată, Grigore Cobzac a mulțumit Partidului Unităţii Naţionale pentru decizia de a-l susţine în acest scrutin, renunțând la propriul candidat în persoana lui Vlad Țurcanu. „Consider că ideea unui candidat comun proeuropean nu este compromisă definitiv. În acest sens, sunt gata să depun efort împreună cu ceilalți candidaţi înscrişi în cursa electorală”, a conchis ex-parlamentarul. 

Articole asemănătoare

Back to top button