fbpx

Se strâng donații pentru Artiom, copilul din Edineț care a căzut în gol de la etajul 4

Artiom, copilul din Edineț care a căzut în gol, în vârstă de doar 7 ani, luptă pentru viață pe patul de spital al Institutului Mamei și Copilului. Acum trei zile, copilul  a căzut de la etajul 4 din apartamentul familiei sale din orașul Cupcini. Urmează cel puțin 2 intervenții chirurgicale complicate, inclusiv una la creier. Pentru toți oamenii care vor să ajute această familie, s-a deschis un link cu donații.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Copilul se afla în cameră cu sora sa de 11 ani și o prietenă de-a lor în aceeași vârstă. Copilul era așezat pe pervaz, iar una dintre copile l-ar fi gâdilit, iar acesta s-a sprijinit de plasa pentru insecte prinsă la geam și a căzut în gol.

Starea copilului este extrem de gravă. Transportul său de urgență la spitalul din Chișinău cu elicopterul SMURD a fost imposibil din cauza afectării grave a plămânilor. Cu toate acestea, echipa medicală a luat decizia de a-l transporta cu un reanimobil AVIASAN pentru a-i acorda îngrijirea necesară.

Artiom a fost internat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, iar starea lui rămâne critică. Medicii depun eforturi considerabile pentru a-i salva viața, planificând cel puțin două intervenții chirurgicale complexe, inclusiv una la creier.

„Pentru toți oamenii care vor să ajute această familie, s-a deschis un link din donații. Deși situația este incertă acum, totuși se conștientizează necesitatea familiei de ajutor în tratamentul și reabilitarea ulterioară a lui Artiom. Să dea Domnul sănătate la toți copiii lumii!”, scrie pe mCharity.org.

Această prezentare necesită JavaScript.

Donațiile pot fi făcute accesând link-ul de donații disponibil pe mCharity.org și vor fi folosite în beneficiul lui Artiom.

Articole asemănătoare

Back to top button