fbpx

Schimbarea WhatsApp care face minuni pentru cei cu două telefoane

WhatsApp continuă să fie una dintre cele mai populare aplicații de chat de pe mapamond, iar pentru a-și menține supremația în fața Telegram sau Signal, tocmai a anunțat o nouă actualizare foarte importantă, scrie Playtech.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inginerii WhatsApp se chinuie de vreo 2-3 ani să implementeze un suport eficient pentru a aduce aplicația simultan pe mai multe dispozitive ale unui singur utilizator, fără compromisuri pe partea de criptare și securitate a conversațiilor. Practic, cei care au mai multe telefoane își vor putea accesa în permanență întregul istoric de chat, particularitate imposibilă în contextul actual. Momentan, singurul avantaj pe care îl ai este că-ți vezi conversațiile de pe telefon pe laptop sau web.

WhatsApp vine pe mai multe telefoane, simultan

WhatsApp va introduce în perioada imediat următoare o funcție multi-device adevărată. Asta se traduce prin faptul că le va oferi utilizatorilor posibilitatea de avea același cont, cu aceleași conversații, pe un număr de până la patru telefoane sau tablete. Astfel, conversațiile între diferitele dispozitive vor fi sincronizate în siguranță, fără compromisuri în ceea ce privește securitate end-to-end. Cu alte cuvinte, în continuare, terților ar trebui să le fie imposibil să-ți intercepteze mesajele.

Primul anunț pe marginea acestui subiect a venit în urmă cu mai puțin de o lună de la Wabetainfo. În acel moment, publicația a atras atenția că utilizatorii serviciului vor putea folosi același număr de telefon pe mai multe smartphone-uri și tablete pentru a sincroniza conversațiile între diferite dispozitive.

Deși funcția fost disponibilă de ceva timp în beta, acum se pare că este disponibilă în WhatsApp pe Android, cel puțin pentru un număr limitat de utilizatori, urmând ca în scurt timp să fie disponibilă la scară largă.

„După ce vă conectați contul de WhatsApp la un nou telefon mobil, istoricul de chat va fi sincronizat pe dispozitivele conectate. Întrucât este vorba de o versiune beta, este posibil ca unele caracteristici să nu fie încă disponibile, de exemplu, posibilitatea de a vizualiza locațiile partajate în timp real și listele lungi de stickere”, a transmis Wabetainfo. Rămâne să vedem când va ajunge această funcție și la posesorii de iPhone.

Articole asemănătoare

Back to top button