fbpx

Reacția Marinelei Bezer după ce în presă au apărut informații că viitorul ei soț e feciorul deputatului Gațcan: „Nu i-a plăcut niciodată să ia bani de la părinți”

După ce în presă a apărut informația că viitorul său soț este feciorul deputatului Ștefan Gațcan, Marinela Bezer a publicat un mesaj pe Instagram, menționând că tânărul își câștigă singur banii. Influencera relatează că acesta are o afacere deschisă cu 1500 de euro – bani adunați de el.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fel, Marinela a precizat că lui Vlad nu i-a plăcut niciodată să ceară bani de la părinți.Potrivit ei, acum acesta are o afacere online, inclusiv vinde câteva produse care au ajuns bestseller în Marea Britanie.

„Din păcate, noi venim dintr-o societate cu o mentalitate bolnavă, în care oamenii nu cred ca poți câștiga banii legal si cinstit sau fără ajutorul părinților. Știu că pentru mulți este mai ușor să creadă asta. Însă doar eu știu cât de mult lucrează, indiferent unde se află, în Moldova, în Marea Britanie sau în vacanță. Am fost martoră la nenumărate nopți nedormite și zile stresante, dar care nu l-au oprit, pentru că adoră ceea ce face, îi dă un soi de adrenalină, dar cel mai important – un scop în viață”, a scris Marinela.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pentru ca el nu prea vorbeste despre cariera lui aici pe Instagram, iar presa galbena prefera sa inventeze istorii decat sa faca afirmatii in baza unor dovezi exacte, aceasta postare este despre Vlad, logodnicul meu. Vlad este un tanar antreprenor care a inceput un business in Marea Britanie, 4 ani in urma, fiind in primul an de universitate, din cei 1500€ adunati de el. Nu i-a placut niciodata sa ia bani de la parinti si nici sa imprumute. De aceea, inca din bancile scolii, isi castiga bani de buzunar, incercand tot felul de afaceri, de la a vinde huse pentru telefon, la a crea tricouri personalizate. La moment are un business in comertul online, inclusiv cateva produse care au ajuns bestseller in Marea Britanie. Acesta ii permite sa duca o viata decenta la Londra si sa calatoreasca ij jurul lumii. Am incercat sa il conving de nenumarate ori sa inceapa un business blog in care sa impartase intreaga lui experienta, dar el prefera sa lucreze in tacere si sa lase succesul sa vorbeasca pentru el. Nu pot sa nu mentionez si faptul ca Vlad a fost mentorul a carorva tineri antreprenori care si ei la randul lor au reusit sa construiasca o afacere prospera! Din pacate noi venim dintr-o societate cu o mentalitate bolnava, in care oamenii nu cred ca poti castiga banii legal si cinstit sau fara ajutorul parintilor. Stiu ca pentru multi este mai usor sa creada asta. Insa doar eu stiu cat de mult lucreaza. Non-stop, 24/7. Indiferent unde se afla, in Moldova, in Marea Britanie sau in vacanta. Am fost martora la nenumarate nopti nedormite si zile stresante. Dar care nu l-au oprit, pentru ca adora ceea ce face, ii da un soi de adrenalina, dar cel mai important, un scop in viata. Eu sunt foarte mandra de el. Sunt mandra ca viitorul meu sot este un om cinstit, muncitor, intelept si cu un suflet mare si curat!❤️ English translation in the comment section.

O postare distribuită de Marinela Bezer 🦋 (@marinelabezer) pe

CITEȘTE ȘI:

foto | O influenceră celebră s-ar mărita cu feciorul deputatului Ștefan Gațcan. Inelul oferit la logodnă costă peste 20.000 de euro

Articole asemănătoare

Back to top button