fbpx

foto | O influenceră celebră s-ar mărita cu feciorul deputatului Ștefan Gațcan. Inelul oferit la logodnă costă peste 20.000 de euro

După articolele apărute în presă, Marinela Bezer a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram, menționând că logodnicul ei, Vlad, are o afacere online la Londra, își câștigă singur existența și nu este obișnuit să ceară bani de la părinți.

Săptămâna trecută internauții au aflat că Marinela Bezer, o celebră influenceră din Moldova, a fost cerută în căsătorie. Astăzi, safenews.md a publicat un articol în care se arată că mirele ar fi feciorul socialistului Ștefan Gațcan.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Marinela s-a lăudat cu inelul oferit cadou, menționând că e realizat de bijutierul Harry Winston și se numește „The One”. Conform realitatea.md, acesta se face doar la comandă și ar costa cel puțin 22.500 de dolari.

Totuși, viitoarea mireasă a precizat în mesajul său că tânărul a muncit o perioadă îndelungată pentru a-i oferi un asemenea inel de logodnă. Pe de altă parte, safenews.md relatează, făcând referire la persoane implicate în pregătirea evenimentului, că prețul total pentru ceremonia în care Marinela Bezer a fost cerută de nevastă ar depăși 30.000 de euro.

Suma referitoare la costul evenimentului reprezintă o estimare a autorilor materialului publicat pe safenews.md. Nu există dovezi clare referitoare la veridicitatea informației.

Fiind contactați, nici deputatul Ștefan Gațcan, nici feciorul său, Vlad, nu au oferit deocamdată o reacție.

 

Articole asemănătoare

Back to top button