fbpx

Reacția Marinei Tauber, după ce procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității sale: Vor să ne închidă gură

Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, acuză Procuratura Generală că vrea să le închidă gură reprezentanților formațiunii, după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut în Parlament încuviințarea ridicării imunității sale și a deputatului Ilan Șor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astăzi s-a scumpit din nou benzina, în condițiile în care guvernarea nu poate să facă nimic. Atât timp cât Ilan Șor, președintele Partidului Șor, și eu, în calitate de vicepreședinte al formațiunii și deputat, suntem foarte vocali și vorbim despre criza în care ați adus țara, voi nu aveți altă soluție decât să ne închideți gura prin venirea procurorului general”, a afirmat deputata în timpul ședinței plenare a Legislativului.

Eu nu mă tem de nimic. În 2019, mi-a mai fost ridicată imunitatea, ca, ulterior, procurorul general să vină în Parlament și să spună că aceasta a fost o situație politică. Noi înțelegem că aplicați această bâtă politică, dar să știți că nu ne vom opri. Nu mă tem de ridicarea imunității, nu am ce să ascund, trăiesc cinstit și pot să răspund pentru tot. Reiterez poziția potrivit căreia că dl Robu, dacă mai putem să-l numim domn, este utilizat în interese politice și ca procuror general interimar rămâne să fie un zero și un râs”, a mai spus Marina Tauber.

Articole asemănătoare

Back to top button