fbpx

Reacția lui Plahotniuc, după ce Rizea l-a acuzat că ar fi încercat să „cumpere” o candidată de pe lista „NOI” cu un Range Rover

Vlad Plahotniuc a reacționat pentru ZUGO, prin intermediului avocatului său, după ce ex-deputatul român, Cristian Rizea, l-a acuzat că ar fi încercat să „cumpere” o candidată de pe lista Partidului „NOI” cu un Range Rover.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Aceste acuzații sunt nefondate și menite pentru a-i aduce raiting”, a declarat pentru ZUGO Lucian Rugac, avocatul lui Plahotniuc.

Amintim că Cristian Rizea a declarat pentru portalul nostru de știri că fostul președinte al PDM, Vlad Plahotniuc, i-ar fi dăruit Dianei Dobricov, candidata de pe locul doi pe lista „NOI”, un Range Rover nou în valoare de 60.000 de euro, pe care l-a adus în fața casei femeii. Potrivit lui Rizea, tânăra a refuzat darul.

Tânăra a preluat poziția secundă pe lista formațiunii „NOI”, la scurt timp după ce Comisia Electorală Centrală (CEC) a refuzat înregistrarea fostului deputat român, Cristian Rizea, în calitate de candidat la funcția de deputat pe lista acestui partid. Rizea anunțase anterior că va candida la alegerile parlamentare anticipate de pe poziția a doua din lista electorală a formațiunii.

Vezi și: „Nu am fost niciodată la vot”. Cine apare în locul lui Rizea pe lista Partidului „NOI”? Ex-deputatul român: Plahotniuc a încercat să o cumpere cu un Range Rover

Articole asemănătoare

Back to top button