fbpx

„Nu am fost niciodată la vot”. Cine apare în locul lui Rizea pe lista Partidului „NOI”? Ex-deputatul român: Plahotniuc a încercat să o cumpere cu un Range Rover

Pe locul doi de pe lista electorală a Partidului „NOI” la alegerile parlamentare anticipate se află o candidată care a afirmat, într-o postare pe Facebook, că nu a participat niciodată la vot. Diana Dobricov a preluat poziția secundă pe lista formațiunii „NOI”, la scurt timp după ce Comisia Electorală Centrală (CEC) a refuzat înregistrarea fostului deputat român, Cristian Rizea, în calitate de candidat la funcția de deputat pe lista acestui partid. Acesta declarase anterior că se va regăsi pe locul doi pe lista electorală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 14:30) Reacția lui Plahotniuc, după ce Rizea l-a acuzat că ar fi încercat să „cumpere” o candidată de pe lista „NOI” cu un Range Rover

Știrea inițială:

Deși este pe locul doi în lista electorală a unui partid la alegerile parlamentare, tânăra de 34 de ani susține, pe Facebook,  că nu a votat niciodată la alegeri – nici la scrutinele parlamentare, nici la cele prezidențiale. Totuși, în acest an Diana îndeamnă toți cetățenii să voteze partidul pe lista căruia candidează.

Precizăm că Cristian Rizea, deși a anunțat că va ocupa poziția a doua pe lista Partidului „NOI”, nu a fost înregistrat de CEC în cursa electorală. Acesta a acționat în judecată decizia Comisiei.

Cristian Rizea și Diana Dobricov apar împreună într-o fotografie publicată pe contul de Instagram al femeii, în care cei doi apar la un eveniment festiv. Redacția a decis să nu publice fotografia, întrucât aceasta a fost publicată pe un cont privat de Instagram.

Rizea: Domnișoara a refuzat un Range Rover nou, dăruit de Plahotniuc

ZUGO l-a contactat pe Cristian Rizea pentru a-l întreba în ce relație se află cu persoana care i-a luat locul pe lista electorală pentru anticipate.

Ex-deputatul român, fugar în Republica Moldova, a refuzat să comenteze acest subiect. „Am ieșit bine în poză?”, a întrebat ironic acesta, după care a revenit cu un apel în care a afirmat că fostul președinte al PDM, Vlad Plahotniuc, i-a dăruit Dianei un Range Rover nou în valoare de 60.000 de euro, pe care l-a adus în fața casei femeii. Potrivit lui Rizea, tânăra a refuzat darul.

Nu a putut să o cumpere, așa cum a cumpărat multe femei frumoase din Republica Moldova”, ne-a declarat acesta.

Redacția ZUGO va solicita reacția lui Vlad Plahotniuc.

Articole asemănătoare

Back to top button