fbpx

Radu Albot renunță la tenis pentru o zi. Vino să-l vezi jucând fotbal și obține autograf de la sportivul care ne-a dus faima în lume

Cel mai bun tenismen moldovean renunță pentru o zi la meseria sa de-o viață. Radu Albot va schimba mingea de tenis pe cea de fotbal, pe stadionul Orășenesc din Hâncești.

Sportivul va face parte din echipa FC Petrocub, unde va încerca meseria de fotbalist și va împărți autografe tuturor suporterilor. Astfel, toți cei care doresc să-l vadă pe Radu Albot, să-l felicite personal pentru succesele obținute în meciurile cu cei mai de top tenismeni, dar și cei care își doresc un autograf original pot veni mâine, începând cu ora 17:30, la Hâncești.

De asemenea, cineva se va alege și cu un tricou semnat exclusiv de Radu Albot. Dacă vrei tu să fii acest norocos, nu trebuie decât să-i adresezi o întrebare sportivului moldovean. Cea mai originală dintre toate va fi premiată, iar la restul va răspunde într-un video pe Facebook.

Amintim că sportivul a revenit ieri în Moldova, fiind întâmpinat pe Aeroportul Internațional Chișinău cu multe aplauze și cadouri.

Radu Albot a participat cu succes la turneul Miami Open din SUA. În timpul competiției, Albot a jucat cu unul dintre cei mai buni tenismeni din lume – elvețianul Roger Federer, care a și a avut ceva de zis despre sportivul nostru.

În urma duelului cu tenismenul elvețian, moldoveanul a câștigat primul set, dar a cedat în ultimele două. Astfel, sportivul de pe locul 5 în lume a câștigat partida cu scorul 4-6, 7-5 și 6-3.

Radu Albot a făcut istorie în sportul din țară, fiind primul tenismen moldovean care a câștigat un turneu ATP. Acesta se află pe locul 46 în clasamentul mondial ATP.

Articole asemănătoare

Back to top button