fbpx

Radu Albot renunță la tenis pentru o zi. Vino să-l vezi jucând fotbal și obține autograf de la sportivul care ne-a dus faima în lume

Cel mai bun tenismen moldovean renunță pentru o zi la meseria sa de-o viață. Radu Albot va schimba mingea de tenis pe cea de fotbal, pe stadionul Orășenesc din Hâncești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sportivul va face parte din echipa FC Petrocub, unde va încerca meseria de fotbalist și va împărți autografe tuturor suporterilor. Astfel, toți cei care doresc să-l vadă pe Radu Albot, să-l felicite personal pentru succesele obținute în meciurile cu cei mai de top tenismeni, dar și cei care își doresc un autograf original pot veni mâine, începând cu ora 17:30, la Hâncești.

De asemenea, cineva se va alege și cu un tricou semnat exclusiv de Radu Albot. Dacă vrei tu să fii acest norocos, nu trebuie decât să-i adresezi o întrebare sportivului moldovean. Cea mai originală dintre toate va fi premiată, iar la restul va răspunde într-un video pe Facebook.

Amintim că sportivul a revenit ieri în Moldova, fiind întâmpinat pe Aeroportul Internațional Chișinău cu multe aplauze și cadouri.

Radu Albot a participat cu succes la turneul Miami Open din SUA. În timpul competiției, Albot a jucat cu unul dintre cei mai buni tenismeni din lume – elvețianul Roger Federer, care a și a avut ceva de zis despre sportivul nostru.

În urma duelului cu tenismenul elvețian, moldoveanul a câștigat primul set, dar a cedat în ultimele două. Astfel, sportivul de pe locul 5 în lume a câștigat partida cu scorul 4-6, 7-5 și 6-3.

Radu Albot a făcut istorie în sportul din țară, fiind primul tenismen moldovean care a câștigat un turneu ATP. Acesta se află pe locul 46 în clasamentul mondial ATP.

Articole asemănătoare

Back to top button